En kompetent samarbejdspartner i forbindelse med belægning

Belægning

Hvis du står og skal bruge en kompetent samarbejdspartner i forbindelse med belægning, så kan du trygt vælge os. Vi har erfaring med belægning af forskellige arealer, uanset om du har brug for belægning af din terrasse, indkørsel eller noget helt tredje. Belægningsarbejde indebærer at skabe et solidt fundament, og i denne proces er kvalitetsniveauet er altafgørende. Derfor vælger vi udelukkende af langtidsholdbare løsninger, så din belægning med garanti holder i rigtig mange år.

Vi tilbyder blandt andet følgende former for belægning:

  • Græsarmering
  • Flisebelægning
  • Terrassebelægning
  • Belægning af trappetrin
  • Samt meget mere…

Vi tilbyder professionel rådgivning

I belægningsprocessen skal man tage stilling til valg af belægning, og her står vi klar til at rådgive dig til den bedste løsning. Med vores erfaring og kompetence inden for området kan vi yde en service udover det sædvanlige, så du kan danne dig et overblik over mulighederne, samt hvilken løsning der er mest optimal for dig. Når du vælger et samarbejde med os, kan du være sikker på at få leveret et solidt stykke arbejde. Din garanti for dette er vores medlemskab af Danske Maskinstationer og Entreprenører, DM&E, som vidner om, at vores arbejde følger lovningen og overholder kvalitetskravene.

Kontakt os og hør hvordan vi kan hjælpe dig

Hvis du står overfor et belægningsarbejde af den ene eller den anden slags, som er steget dig over hovedet, kan du trygt overlade det i hænderne på os. Kontakt os, hvis du vil vide mere enten på tlf. 24 45 17 65 eller pr. mail andersbbach@gmail.com.