Din foretrukne
entreprenørpartner
i Aarhus og omegn.

Vores løsninger.

Kloak

Har du en tilstoppet kloak, et utæt kloakrør eller bøvl med rotter, så er vi din fortrukne samarbejdspartner, som med garanti kan tage hånd om dit kloakarbejde.

Læs mere

Belægning

Hvis du står og skal bruge en kompetent samarbejdspartner i forbindelse med belægning, så kan du trygt vælge os.

Læs mere

Jord/beton

Har du brug for en stærk partner til at varetage enten jord eller beton, vil vi meget gerne være din samarbejdspartner.

Læs mere

Afspærring

Vi ved, hvor vigtigt det er at afspærre korrekt, og hos os kan du både købe og leje forskellige former for afspærringsmateriel. 

Læs mere

Andre løsninger?

Uanset hvilken byggeopgave du har brug for hjælp til, står vi klar til at hjælpe. Vi varetager alle slags arbejdsopgaver.

Kontakt

Din foretrukne entreprenør-partner.

Vi er din fortrukne entreprenørpartner i Aarhus og omegn, da vi har et stort felt af ekspertise, der spænder bredt. Vi varetager alle entreprenøropgaver – store som små – som kan være alt lige fra renovering til nyetablering, nedbrydning eller betonstøbning. Vi varetager arbejdsopgaver for både private og erhverv, hvor vi vægter et godt samarbejde højt.

Vil du vide mere?
Så skal du ikke tøve med at kontakte os. Vores dygtige team står altid klar til at vejlede dig i forbindelse med dit byggeprojekt. Du er velkommen til at ringe til os på tlf. 24 45 17 65 eller skrive til os på mailadressen andersbbach@gmail.com. Vi glæder os til at høre fra dig og give dig en professionel rådgivning.  

Kvalitets- og fremtidssikrede løsninger.

Vi sætter en ære i at levere resultater af høj kvalitet, som er langtidsholdbare. Dette lægger vi meget vægt på, fordi vi ved, hvor meget det betyder for kunden at få et resultat, der ikke går på kompromis med forventningerne. Derudover er vores service attraktiv, da vores priser er meget konkurrencedygtige.

Ved at tage højde for kundens ønsker og pengepung kan vi garantere et tilfredsstillende resultat. Derudover er kunden garanteret kvaliteten gennem vores medlemskab af Danske Maskinstationer og Entreprenører, DM&E, som er en forening for maskinstations-, entreprenør-, kloakmester- og skoventreprenørvirksomheder, der er kundens garantiordning for vores arbejde.  

Seneste fra Facebook.

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Fra alle os i Anders Bach Entreprenør ønskes du en rigtig glædelig jul og et godt nytår 🌟

Vi vil gerne sige stor tak til vores fantastiske medarbejdere samt vores samarbejdspartnere for et godt år – vi ser frem til mange nye og spændende projekter i 2024 🙌
... Se mereSe mindre

Fra alle os i Anders Bach Entreprenør ønskes du en rigtig glædelig jul og et godt nytår 🌟 

Vi vil gerne sige stor tak til vores fantastiske medarbejdere samt vores samarbejdspartnere for et godt år – vi ser frem til mange nye og spændende projekter i 2024 🙌

Kommenter på Facebook

Glædelig jul bach håber vi snakkes noget mere i det nye år