Anders Bach Entreprenør ApS varetager dit jord- og betonarbejde

Jord- og betonarbejde

Har du brug for en stærk partner til at varetage jord eller beton, vil vi meget gerne være din samarbejdspartner. Vi udfører en bred vifte af arbejdsopgaver inden for jord- og betonarbejde, og vores team har et højt kompetenceniveau, hvilket gør, at du sikkert kan overlade arbejdet til os. Det er fordelagtigt at vælge os, da vi i forbindelse med jord- og betonarbejdet kan udføre professionelt kloakarbejde. På den måde behøver du ikke flere fagmænd til at udføre de forskellige arbejdsopgaver, men kan blot vælge os som din alt-i-en løsning.

Vi varetager en bred vifte af arbejdsopgaver

Vores team er meget effektive i deres arbejde med jord og beton, men på trods af dette udfører vi naturligvis arbejdet grundigt. Vi foretager udgravninger til næsten alt lige fra nye huse, drivhuse, orangerier – eller hvor end du ellers har behov for en udgravning. Herefter kan vi udføre støbefundamentet for dig, så du er sikret et solidt fundament, som dermed sikrer dig mod fremtidige skader. Vi ved, hvor stor betydning det rette fundament har, og derfor vælger vi udelukkende løsninger i topkvalitet.

Har du lyst til at høre mere?

Hvis du ønsker at høre nærmere omkring, hvad vi tilbyder og kan udføre for dig, så er du naturligvis velkommen til at kontakte os. Vi kan fanges på tlf. 24 45 17 65, eller alternativt kan du skrive til os på følgende mailadresse andersbbach@gmail.com. Du får altid kompetent rådgivning hos os omkring dit byggeprojekt.